Pengelasan Lantai Bambu

- Sep 04, 2019-

Menurut bahan: umumnya boleh dibahagikan kepada lantai buluh dan lantai kayu buluh. Dengan warna: dibahagikan kepada warna semulajadi dan warna pernis tiruan.

Menurut struktur: lantai pepejal pepejal pepejal lantai asli, lantai pepejal pepejal tekanan warna karbon lantai, pinggan plat mendatar buluh padat, lantai komposit buluh dan kayu, lantai buluh berat dan sebagainya.

Papan warna standard buluh pepejal pepejal standard

Tekanan rata: jalur buluh lebar 16mm dibahagi secara mendatar, dan tiga lapisan panas ditekan.

Warna semulajadi: lembut susu kuning, bertatahkan dengan urat emas, badan penuh, cerah, paparan buluh kukuh.

Papan bulanan standard buluh pepejal papan standard pepejal

Tekanan sebelah: 4mm tebal jalur buluh sampingan haba tertutup, tekstur kesan tekanan sebelah adalah licin dan licin, elegan dan bergaya.

Warna karbon: Buah buluh dipanaskan menjadi warna kopi yang rata dan elegan dengan suhu tinggi dan tekanan tinggi, dan warna yang berwarna menjadi warna rumah.

Warna buluh pepejal karbon tekanan rata plat mendatar

Sederhana dan mendatar: Apabila tiga lapisan panas ditekan, lapisan atas dan bawah tersusun secara menegak, dan lapisan tengah secara horizontal diatur untuk menghilangkan tekanan lantai dan mempunyai kestabilan yang lebih tinggi. Ia sesuai untuk pengeluaran papan luas lembaga besar, dan ia adalah lebih penting apabila ia diturap di kawasan yang besar.

3