Dulang Telinga Beech Duble, Baki Sarapan kanak-kanak

Tidak seperti beberapa dulang servis yang lain, dulang kayu kami diperbuat daripada bahan bijirin kayu asli untuk memastikan ketahanan dan kestabilan; bahannya mesra alam yang menambah sentuhan semula jadi ke mana-mana bilik. Terdapat dua dulang penyusun kayu dalam satu bungkusan, setiap dulang mempunyai saiz yang berbeza; dulang kayu ini digunakan untuk melayani kemudahalihan yang luas juga set dulang penyediaan kayu ini adalah pilihan hadiah terbaik! Set dulang bersaiz sempurna untuk sebarang perkhidmatan makanan dan pinggan mangkuk; hebat untuk makanan, sarapan, makan malam, minuman, kek, atau apa-apa dulang makanan; anda boleh menggunakannya dalam aktiviti keluarga, pesta, pejabat, bilik mandi, meja solek, dll.
Berbual sekarang

Maklumat produk

  • Nama Produk:Dulang sarapan
    Bahan:Kayu lebah
    Penggunaan:Rumah, hotel
  • Dulang PERKHIDMATAN BERKUALITI TINGGI: Tidak seperti beberapa dulang servis yang lain, dulang kayu kami diperbuat daripada bahan bijirin kayu asli untuk memastikan ketahanan dan kestabilan; bahannya mesra alam yang menambahkan sentuhan semula jadi ke mana-mana bilik.

  • SET DARI 5 Dulang MENGHASILKAN: Terdapat dua dulang penyediaan kayu dalam satu bungkusan, setiap dulang dilengkapi dengan ukuran yang berbeza; dulang kayu ini digunakan untuk melayani kemudahalihan yang luas dan set dulang penyediaan kayu ini adalah pilihan hadiah terbaik!

  • TANGAN CUTOUT UNTUK MEMUDAHKAN MUDAH: Setiap dulang kayu mengandungi dua pemegang guntingan bujur untuk pengendalian dan pengangkutan yang mudah, pemegangnya dipotong dengan baik dan cukup besar untuk meluncurkan jari, membolehkan anda memindahkannya dari satu tempat ke tempat dengan mudah.

  • DAYAN MULTI-FUNGSI: Set dulang bersaiz sempurna untuk sebarang perkhidmatan makanan dan pinggan mangkuk; hebat untuk makanan, sarapan, makan malam, minuman, kek, atau apa-apa dulang makanan; anda boleh menggunakannya dalam aktiviti keluarga, pesta, pejabat, bilik mandi, meja solek, dll.

  • GAYA UNIK: Setiap dulang kelihatan unik dan istimewa kerana corak bahan kayu mentah semula jadi; bijirin kayu semula jadi membawa sentuhan hiasan ke mana-mana ruang; ia mempunyai bibir dulang yang mengelilingi yang menghalang barang-barang dari jatuh menambah kemudahan di dapur dan ruang makan anda


Hot Tags: dulang telinga beech duble, dulang sarapan kanak-kanak, China, disesuaikan, borong, murah, harga rendah, dalam stok, buatan China

Siasatan

You Might Also Like