Berus Mini Palm Buluh Buluh

Berus Buluh Mini Sikat Kelapa Sawit, Bulu Alami Bulu Kaku Pembersih Pembersih Basah - Basuh Besi Tuang, Panci, Sayuran - untuk Sink Dapur, Pembersihan Rumah Tangga.
Berbual sekarang

Maklumat produk

WarnaKayu
JenamaRADESCOO
Dimensi Item LxWxH3,9 x 2,7 x 1 inci
  • 【BAHAN-BAHAN DURABEL】 Bulu sikat gosok buluh ini sangat kukuh, dan dengan mudah dapat membersihkan makanan di kuali besi tuang, tetapi tidak akan menggaru alat memasak. Pemegang buluh semula jadi selamat dan sihat, dan mempunyai jangka hayat yang panjang.

  • DES REKA BENTUK ERGONOMI】 Berus gosok mini ini direka secara ergonomik untuk memegang dan melindungi tangan anda dari bahan pencuci dengan selesa.

  • 【SAIZ MODERASI】 Ukuran berus pembersih telapak tangan ini ialah 3,9 × 2,75 inci, diameter bulu cukup besar sehingga tidak jatuh ke dalam longkang saya. Sesuai untuk tangan kebanyakan orang.

  • 【MULTI-FUNGSI】 Sesuai untuk membersihkan kuali besi tuang, kuali, kuali, bekas penyimpanan makanan, sayur-sayuran, sink, lantai, pancuran, meja, dapur dan peralatan haiwan kesayangan.

  • 【ANDA AKAN MENERIMA】 2 gosok buluh semula jadi, yang dapat memenuhi keperluan pembersihan dan penggantian harian anda, menjadikan kerja rumah anda lebih mudah.


Hot Tags: Sikat Kelapa Sawit Mini Bulat Buluh, China, disesuaikan, borong, murah, harga rendah, dalam stok, dibuat di China

Siasatan

You Might Also Like