Papan Keju Bulat Dan Pisau Untuk Hiburan Dan Hidangan

Set Papan Pemotong Keju - Set Papan Kacamata dan Pinggan Hidangan Keju. Papan Daging / Keju 13 inci dan Set Pisau untuk Hiburan dan Hidangan - 4 Pisau Pelayan Pisau dan 4 Mangkuk - Paten Tertunda
Berbual sekarang

Maklumat produk

SaizD33CM
BahanBuluh
WarnaSemula jadi
JenamaOEM
KejadianPerkahwinan, Perumahan

Mengenai item ini

  • Reka Bentuk Asal: Set papan keju Bambu kami dirancang dan diperiksa kualiti di China. Set LENGKAP ini merangkumi 3 mangkuk dan 4 pisau untuk memegang dan memotong semua jenis keju dan charcuterie. Pesta mewah anda memenangi' tidak sama tanpa itu.

  • Persembahan Elegan: Dicipta secara teliti untuk pesta kelas atas dan makan malam mewah. Biarkan tetamu anda mengagumi pengaturan meja anda yang indah bersama dengan makanan lezat yang anda sediakan.

  • Lebih Luas Dari Sebilangan Besar: Berkat diameter 33cm lebarnya, dulang pemotong keju ini mempunyai semua ruang yang anda perlukan' saya memerlukan keropok, perkakas dan peralatan makan keju dan daging.

  • Aturkan amp&Keju; Daging: 3 mangkuk seramik dalam set papan arang batu kami membantu anda menyusun pelbagai jenis lauk, buah-buahan, keropok, kacang, dan daging sambil menyusunnya dengan kemas.

  • Keratan lancar: Diperbuat daripada keluli tahan karat tugas berat, pisau keju kami dapat memotong keju yang keras, lembut dan separa keras dengan lancar sambil mengekalkan bentuk asalnya. Penyimpanan dan pembersihan yang mudah.


Hot Tags: Papan Keju Bulat Dan Pisau Untuk Hiburan Dan Hidangan, China, disesuaikan, borong, murah, harga rendah, dalam stok, buatan China

Siasatan

You Might Also Like